Kristin Skåre

Kristin fant 5rytmer i 2002. Siden har det vært hennes praksis. Hun jobbet tett med Hege Gabrielsen i 10 år og organiserte alt hennes 5rytmearbeid, og gjestelærere fra andre land, fra 2004 til 2014. Og i 2017/18 tok hun lærerutdanningen. 

Kristin har ellers jobbet hele sitt liv i internasjonalt solidaritet- og bistandsarbeid og i NAV. Kristin sier:

«For meg handler alt om gode menneskemøter, få mennesker sammen i likeverd og gjensidig nysgjerrighet. 5rytmer har tilført enormt mye til alt mitt arbeid med å få i stand og legge til rette for samarbeid og samskaping for å utvikle samfunnet vårt til det bedre. 

Gjennom 5rytmer er jeg blitt et rausere menneske. Og gjennom dansen finner jeg selv alltid tilbake til pusten og føttene og jording. Det hjelper meg i jobben min, i hverdagen ellers og i mange relasjoner i livet mitt. Og så elsker jeg å åpne disse danserommene og mulighetene for andre, gjennom musikken og veiledningen i de 5rytmeklasser jeg selv holder.»

«Det er fantastisk å være med på 5-rytmer dans med Kristin. Hun skaper alltid er så trygt og vakkert rom å bevege seg i. Nydelig sammensatt musikk som får frem så mange ulike følelser og bevegelser i meg. Hennes måte å gå inn og veilede er så myk og følsom, aldri påtrengende eller krevende. Hennes ord glir bare inn sammen med musikken og inspirerer til enda mer nærvær og oppmerksomhet på hva som skjer i meg. Å danse i Kristins «rom» er en gave, rett og slett.»
Liv Ronglan, 57.

Telefonnummer: 99619640