Loan TP Hoang

Velkommen til 5Rytmer Trondheim

Loan TP Hoang har danset 5Rytmer sammen med Alain Allard / Moves into Consciousness, Yaacov Darling Khan / Movement Medicine og Hege Gabrielsen / 5Rytmer Oslo siden 1998.

I 2016 fullførte hun sin 5Rytmer Waves lærerutdannelse under veiledning av Jonathan Horan og lærere tilknyttet 5Rhythms Global.

Gjennom Dans 5Rytmer Trondheim deler hun denne danseformen med alle som ønsker å finne en fysisk vei tilbake til mer pust, kropp, dans og bevegelse.

DANSEKLASSER

5Rytmer fordypningsgruppe

I samarbeid med Nok. Trondheim, Enhet psykisk helse og rus, Trondheim kommune inviterer vi til 5Rytmer dans i Olavsgården! 

Det etableres en fast gruppe som vil møtes 5 ganger i løpet av høsten/vinteren.

Gjennom dans og bevegelse skal vi åpne nye muligheter for å bygge positiv kontakt med egen kropp. 5Rytmer er ikke basert på konkrete trinn og teknikker, på rett og galt eller press og prestasjoner men åpner opp for kroppen som ressurs. Dans og bevegelse kan frigjøre endorfiner som bidrar til å dempe stress, smerter, og gi oss en god følelse. Gjennom 5Rytmer dansepraksis kan du finne en vei til fysisk kontakt med egen kropp og pust. Det er du som bestemmer hvordan du vil bevege deg. Du tar et nytt steg når du føler deg klar for det.

Erfaring og forkunnskap om dans er ikke nødvendig. Alle er velkommen til denne danseformen uavhengig av kjønn, alder, fysisk form, religion, kultur, bakgrunn og historie.
Velkommen skal du være til et åpent, trygt og inkluderende dansefellesskap der du kan danse som deg selv og være den du er.

Om instruktøren: Loan TP Hoang har danset 5Rytmer siden 1998. 

Høsten 2016 fullførte hun sin 5Rytmer Waves lærerutdannelse i Utah, USA.

PRAKTISK INFORMASJON:
TID: onsdager 5.10., 19.10., 2.11., 16.11., 30.11. kl. 15.00-17.00
STED: Olavsgården Mestringshus, Thoning Owesens gate 20, 7044 Trondheim
PÅMELDING: innen 30. september til Linnvigdis: linnvigdis@noktrondheim.no

5RYTMER PÅ TRONDHEIM KUNSTMUSEUM

I forbindelse med utstillingen «The Future is…» på Trondheim Kunstmuseum inviterer Dans 5Rytmer Trondheim til morgendans på museet med «Sweat Your Prayers» og «Future is Flow».

«Sweat Your Prayers» er dans og selvpraksis uten ord og instruksjoner. Forkunnskap med dans er ikke nødvendig. Her finnes ikke noe riktig og galt. Dansen har ingen dogmer, ingen religion, ingen fasit. Dansen er ikke en tanke eller en idé, en betraktning eller en konklusjon. Dansen er en kontinuerlig erfaringsbasert praksis der vi møter oss selv og andre mennesker gjennom kroppsnaturens egen visdom.

«Future is Flow» er en mulighet til å gi seg selv en god og bevegelig start på dagen med meditative musikkbølger som varsomt vekker og nærer kroppen med dyp flyt og indre ro. Dans er tidløs og grenseløs. Dansen har utallige former og forbindelser som er i kontinuerlig forandring og fornyelse. «Be like a river. Be open. Flow.» – Julie Connor

Loan TP Hoang er dansekunstner og performanceartist tilknyttet alternative og aktivistiske miljøer som Hausmania i Oslo, Karlsøy i Troms og Svartlamon i Trondheim. Loan har danset 5Rytmer siden 1998 sammen med Alain Allard / Moves into Consciousness, Yaacov Darling Khan / Movement Medicine og Hege Gabrielsen / 5Rytmer Oslo. Våren 2016 fullførte hun lærerutdannelsen i 5Rytmer Waves under veiledning av Jonathan Horan og hovedlærere tilknyttet 5Rhythms Global. Gjennom Dans 5Rytmer Trondheim deler hun denne dansepraksisen med alle som ønsker å finne en fysisk, trygg og frigjørende vei tilbake til mer pust, kropp, dans og bevegelsesglede.

PRAKTISK INFORMASJON:
Husk å ha med vannflaske. Ta med egen matte og pledd for ekstra komfort om du vil.

Ha gjerne på deg lag på lag med behagelige klær som holder deg varm og i god bevegelse.

DATO / TID: 

¤Sweat Your Prayers¤ kl. 10 – 13 

Lørdag 1 okt, 5 nov + Søndag 8 jan, 5 feb

¤Future is Flow¤ Morgendans på museet kl. 07 – 09  

Onsdag 12 okt, 16 nov, 7 des, 25 jan, 22 feb

STED: Trondheim Kunstmuseum, adr: Bispegata 7b

PÅMELDING:https://trondheimkunstmuseum.no/

5RYTMER PÅ CONCIOUS FLOW SOUND FEST

25. – 27. NOV PÅ TRONDHEIM TAIJI SENTERInvitasjon til Conscious Flow – Sound fest. En helg dedikert til vibrasjon, lyd, tilstedeværelse, bevegelse og stillhet. 

Det vil være en event/konsert hver kveld i løpet av helgen. Du velger selv hvilken, og hvor mange du ønsker å delta på.
Fredag 18.00 – 21.00 : 5Rytmer og Gong med Loan TP Hoang og Maiken Sneeggen.
Lørdag kl. 19.00 : Didjeridoo konsert med Zotora
Søndag 16.00 : «SOUND OF THE INKA» med Inkari.

https://www.facebook.com/events/5588198041243494

Hjertelig velkommen til en helt unik helg i Trondheim Taiji Senter sine lokaler i hjertet av Trondheim. Det garanteres for at rommet fylles med gode vibrasjoner.

En konsert/event koster 400,-,
Hele helgen 1050,- ,
Påmelding via: https://bodyinflow.no/festivalpass
Kontakt info: tina@bodyinflow.no
Tlf. 4010905