Mari Rosman

Moving Freedom – også på nett!

Mari har etablert et rikt bibliotek av ferdiginnspilte klasser med veiledning.

Mari møtte seg selv på dansegulvet for snart 20 år siden. Det ble starten på en inderlig relasjon som var dypt etterlengtet og søkt etter over alt.

Som lærer er Mari opptatt av reisen innover, til det som ikke er så lett tilgjengelig for oss i dagliglivet.

Hun underviser både voksne og barn.

Mari har en intuitiv psykologisk innsikt. – Anne Thomte

Gjennom myk veiledning og nøye utvalgt musikk tar Mari danserne på en oppdagelsesferd under huden. Hun søker inspirasjon fra det organiske og sirkulerende, samtidig som hun formidler kraft og energi fra en indre glød. Mari utforsker smeltningsfeltet mellom materie og eter i det hun legger til rette for at danserne får åpne nye rom i seg selv.

Det var som å komme inn i en ny dimensjon. – Solveig Nordal

Lytt gratis til en klasse av Maris nettundervisning her:

Du trenger ikke være klar for å kaste deg ut i dansen. Du trenger bare å tillate. Åpne opp for det som kan skje. Gjennom tillatelsen kommer mykheten. Pusten jorder oss, jorden sirkulerer oss… og så skjer resten av seg selv.

«Jeg fikk tilgang til flere energi-
sentre i kroppen»

Solveig Norddal

Gestalt-
terapeut

«Maris måte å holde rommet på er helt fantastisk»

Jonas Sommer

Lege

«Jeg ble sterkt berørt av dansen i dag»

Kari Normann

Psykolog

Du kan danse på nett

  • Stream klasse med veiledning når som helst.
  • Zoom-klasser for dem som vil hilse på andre hver fredag klokken 11.

Mari ble sertifisert lærer i 2016. Hun holder klasser som hun kaller Moving Freedom, der hun trekker inspirasjon fra Hege Gabrielsen (5Rytmer), Alain Allard (Moves Into Conciousnes) , Erik Iversen (Somatopy), Marie Minagawa (IKYA) og Stanislav Grof (Holotropic breathwork).

Samtidig har Mari gjort en dypere selvutviklingsprosess og er sertifisert innenfor flergenerasjonelle konstellasjoner, ressonansprosesser og traumearbeid. Hun er i gang med utdanning innen pust, psykoterapi og bevissthet, og holder trygge rom for den som vil kontakte seg selv på et dypere plan.

«Å danse til Maris musikk og rolige stemme er som å gå inn i din egen hemmelige verden. Hun lar oss få god tid til å lytte innover i oss selv. Det er gull verdt å høre på hennes forsiktige, men poengterte  kommentarer. De leder deg alltid nærmere deg selv. For meg er det livsnødvendig å danse hos Mari. Hennes evne til å sette sammen musikk som åpner opp mine hemmelige rom, er helt unik.»

Anne Thomte

«Dansen har åpnet en ny verden inni meg. Jeg føler meg mer hel og i kontakt med meg selv etter dansen. Det er som om jeg har danset meg til en dypere tilstedeværelse. Mari er en fantastisk dyktig instruktør. Hun er trygg, varsom og leken, og inviterer til utforskelse. Å bli ledet av Mari oppleves veldig trygt og inspirerende.»

Stine Gåsland, 45 år

Drop-in klasser i Hurdal

Du kan danse med Mari på utvalgte torsdager klokken 19.00 i allrommet til Hurdal skole- og kultursenter.